Подати онлайн заявку

Согласие на обработку

На русском
Нажимая “Узнать”, Вы подтверждаете достоверность предоставленной в Анкете информации и даете согласие на включение персональных данных, предоставленных в процессе заполнения анкеты, в базу клиентов ООО «Бізнес Позика» (код ЄДРПОУ 41084239, далее Компания), на их обработку с целью проверки и использования в рекламных целях. Подтверждаете, что ознакомлены со своими правами как субъекта персональных данных в соответствии со статьей 8 закона Украины «Про захист персональних даних». При этом понимаете, что:

  • Компания не несет юридической ответственности за разглашение информации о Вас, если это разглашение произошло не по вине Компании
  • такой способ передачи данных путем заполнения Анкеты не дает полной защиты Вашей личной информации от разглашения третьим лицам
  • даете свое согласие на доступ к своей кредитной истории, сбор, хранение, использование и распространение через “Українське бюро Кредитних Історій” всей необходимой информации относительно Вас (в т.ч. информации, которая содержится в государственных реестрах и других базах публичного использования), в соответствии с законом Украины «Про організацію формування та обігу кредитних історій»
Українською
Натискаючи “Дізнатись”, Ви підтверджуєте достовірність наданої в цій Анкеті інформації та надаєте згоду на включення персональних даних (далі ПД), що вказані в процесі заповнення Анкети, до бази клієнтів ТОВ “БІЗНЕС ПОЗИКА” (код ЄДРПОУ 41084239, далі Компанія), погоджуєтеся на їх обробку з метою перевірки і використання у рекламних цілях. Засвідчуєте, що ознайомлені зі своїми правами як суб’єкта ПД, відповідно до статті 8 Закону України «Про захист персональних даних». При цьому розумієте, що:

  • Компанія не несе юридичної відповідальності за розголошення Ваших ПД, якщо це розголошення сталося не з вини Компаніі,
  • такий спосіб передачі даних шляхом заповнення Анкети, не дає повний захист Ваших ПД від розголошення третім особам.
  • надаєте згоду на доступ до своєї кредитної історії, збір, зберігання, використання та поширення через “Українське Бюро Кредитних Історій” всієї необхідної інформації щодо вас (в т.ч. інформації, яка міститься в державних реєстрах та інших базах публічного користування), у відповідності до Закону України «Про організацію формування та обігу кредитних історій»
кредити для фоп кредит фоп кредит для бізнесу кредит на розвиток бізнесу кредити для малого бізнесу кредити підприємцю кредит для приватного підприємця кредити для пп