Политика обработки персональных данных

На русском

Нажимая "Узнать", Вы подтверждаете достоверность предоставленной в Анкете информации и даете согласие на включение персональных данных, предоставленных в процессе заполнения анкеты, в базу клиентов ООО «Бізнес Позика» (код ЄДРПОУ 41084239, далее Компания), на их обработку с целью проверки и использования в рекламных целях. Подтверждаете, что ознакомлены со своими правами как субъекта персональных данных в соответствии со статьей 8 закона Украины «Про захист персональних даних». При этом понимаете, что:
  • Компания не несет юридической ответственности за разглашение информации о Вас, если это разглашение произошло не по вине Компании
  • такой способ передачи данных путем заполнения Анкеты не дает полной защиты Вашей личной информации от разглашения третьим лицам
  • даете свое согласие на доступ к своей кредитной истории, сбор, хранение, использование и распространение через "Українське бюро Кредитних Історій" всей необходимой информации относительно Вас (в т.ч. информации, которая содержится в государственных реестрах и других базах публичного использования), в соответствии с законом Украины «Про організацію формування та обігу кредитних історій»
Політика обробки персональних даних

Українською

Натискаючи "Дізнатись", Ви підтверджуєте достовірність наданої в цій Анкеті інформації та надаєте згоду на включення персональних даних (далі ПД), що вказані в процесі заповнення Анкети, до бази клієнтів ТОВ "БІЗНЕС ПОЗИКА" (код ЄДРПОУ 41084239, далі Компанія), погоджуєтеся на їх обробку з метою перевірки і використання у рекламних цілях. Засвідчуєте, що ознайомлені зі своїми правами як суб'єкта ПД, відповідно до статті 8 Закону України «Про захист персональних даних». При цьому розумієте, що:
  • Компанія не несе юридичної відповідальності за розголошення Ваших ПД, якщо це розголошення сталося не з вини Компаніі,
  • такий спосіб передачі даних шляхом заповнення Анкети, не дає повний захист Ваших ПД від розголошення третім особам.
  • надаєте згоду на доступ до своєї кредитної історії, збір, зберігання, використання та поширення через "Українське Бюро Кредитних Історій" всієї необхідної інформації щодо вас (в т.ч. інформації, яка міститься в державних реєстрах та інших базах публічного користування), у відповідності до Закону України «Про організацію формування та обігу кредитних історій»